SombeDroge type transformator model scb10Aan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed

  • vrijgavetijd:2022-09-16 09:29:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:350
  • Korte omschrijving:

    Sombe,Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.In het hele proces

Artikel inhoud

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

SombeTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft,SombeS11 technische parameters van de transformator, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Radnevo.Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Fabriek voor droge transformatoren


SombeDroge type transformator model scb10Aan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?



lekkage van olie op elektrische lasstand

Hoe droge transformator te selecteren

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen,SombeTransmissietransformator, olie transformatoren, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Doel van het projectDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer,SombeStabilisatie van de transformator-spanning, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


SombeDroge type transformator model scb10Aan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?



Exploitatie van gesmolten transformator

Omvang van de productenSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

SombeOorzaken van brand in transformator

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

transformator met olieonderdompeling

SombeOverige productinformatie
  • Brindisi.Mobiele hydraulische hefbrugWat zijn de specifieke kenmerken van

    Brindisi.Mobiele hydraulische hefbrugWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Livorno.Het hefplatform van de geleiderail voor fabrieksgebruikWanneer de lente terug naar de aarde

    Livorno.Het hefplatform van de geleiderail voor fabrieksgebruikWanneer de lente terug naar de aarde

  • Cleveland.Kleine huishoudelijke microliftGekoesterd door kwaliteit

    Cleveland.Kleine huishoudelijke microliftGekoesterd door kwaliteit

  • Milwaukee.Hydraulisch vast hefplatformGids offerte:

    Milwaukee.Hydraulisch vast hefplatformGids offerte:

  • Tarnobrzeg.Elektrisch mobiel hydraulisch hefplatformHet verbeteringseffect van het patroon is relati

    Tarnobrzeg.Elektrisch mobiel hydraulisch hefplatformHet verbeteringseffect van het patroon is relati

  • Helne.Hydraulisch station van het hefplatformLage rebound-prestaties zijn opmerkelijk

    Helne.Hydraulisch station van het hefplatformLage rebound-prestaties zijn opmerkelijk

  • Helne.Mobiel hijsplatform hydraulischAlgemene inspectiemethoden:

    Helne.Mobiel hijsplatform hydraulischAlgemene inspectiemethoden:

  • Helne.Handmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformHoe vermarkting te versnellen en achterwa

    Helne.Handmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformHoe vermarkting te versnellen en achterwa

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!